Encaustic art

“En toen stond daar ineens……..”

Wat is Encaustic art

Coachen met encaustic art bij Claudia’s paardencoaching. 

Dit heeft niets met paarden te maken. Bij deze reis gaan we samen kijken in een “tekening” om te zien wat er voor jou zichtbaar mag worden.

We werken met speciaal papier waarop we met bijenwas vanuit gevoel verschillende kleuren op het papier brengen. 

Als we het idee hebben dat de tekening klaar is gaan we samen kijken wat er voor jou duidelijk mag worden in de tekening. 

Door samen de dingen die naar voren komen te bespreken krijg jij weer inzichten in jezelf. Soms heb je een vraag aan jezelf waar je graag meer over wilt weten. Maar het kan zeker een mooie aanvulling zijn op wat je al in eerdere sessies bij de paarden hebt ervaren. De tekening geeft je dan weer aanvullende informatie waar je mee verder kan.

“De natuur heeft ons meer te zeggen dan dat we opmerken!”

Natuurcoaching bij Claudia’s paardencoaching:

Wellicht loop je vaker door de natuur. Gewoon voor een wandeling met vrienden, familie of met je hond. Je fietst of rijdt met de auto en ziet de blaadjes aan de bomen ieder jaargetijde wel veranderen. Maar wat kan je nog meer opmaken uit de natuur om je heen. 

Bij een natuur coaching sessie gaan we samen een (stilte) wandeling maken door de natuur. Tijdens de wandeling zullen we verschillende dingen tegenkomen of ervaren. Hier zal ik je dan coachende vragen over stellen. Door samen op een andere manier naar de natuur te kijken zul je ervaren dat de natuur je ook hele mooie inzichten kan geven.